Oraşul din România unde şoferii consumă mai mult combustibil decât luna trecută

Autor: Razvan Muresan Postat la 02 decembrie 2013 670 afişări

Modificările impuse de autorităţile locale din municipiul Sibiu în ce priveşte circulaţia pe bulevardele din oraş, prin introducerea sensului unic pe majoritatea arterelor, au determinat nemulţumirea cetăţenilor care consumă mai mult timp şi combustibil pentru a circula cu autovehiculele.

Oraşul din România unde şoferii consumă mai mult combustibil decât luna trecută

"Pentru a ajunge acasă parcurg cu aproape doi kilometri mai mult faţă de luna trecută. Scopul sensurilor unice ar fi fluidizarea traficului, dar asta nu a fost niciodată o problemă pentru sibieni", a declarat Maria B., care locuieşte în oraş de 30 de ani.

Autorităţile au renunţat la circulaţia în ambele sensuri pe principalele bulevarde din oraş, inclusiv pe cele din centrul Sibiului, amenajând mai multe sensuri giratorii în intersecţiile anterior semaforizate.

"Mi se pare o prostie pentru că tot ocolim şi consumăm combustibil la greu", a declarat un taximetrist sibian pentru presa locală.

Primăria municipiului Sibiu menţionează că bulevardul Calea Dumbrăvii este ultima arteră principală din zonă care îşi modifică regimul de circulaţie, în contextul planului mai amplu de resistematizare implementat de autorităţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orasul-din-romania-unde-soferii-consuma-mai-mult-combustibil-decat-luna-trecuta-11734491
11734491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.