Sindicatele din electricitate protestează, miercuri şi joi, la sediul Guvernului

Postat la 06 august 2013 49 afişări

Sindicatele din electricitate vor protesta, miercuri şi joi, la sediul Guvernului, cerând aprobarea strategiei energetice şi redresarea economică a societăţilor de servicii energetice Moldova, Banat, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia Sud.

Sindicatele din electricitate protestează, miercuri şi joi, la sediul Guvernului

 Pichetul de la sediul Guvernului este organizat de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate "Univers", în 7 şi 8 august, între orele 12.15 şi 15.00, la protest fiind aşteptate între 350 şi 400 de persoane.

Sindicaliştii cer redresarea economică a societăţilor de servicii energetice Moldova, Banat, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia Sud în vederea păstrării locurilor de muncă, dar şi elaborarea şi aprobarea strategiei energetice a României, care să conducă la dezvoltarea şi modernizarea reţelelor de distribuţie a energiei electrice pentru creşterea calităţii serviciului public pentru toţi consumatorii de energie electrică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sindicatele-din-electricitate-protesteaza-miercuri-si-joi-la-sediul-guvernului-11217822
11217822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.