Sindicalistul Ion Rădoi ameninţă cu o nouă grevă la metrou: „Şi dacă ajungem la CEDO nu o să cedăm”

Postat la 23 aprilie 2021 240 afişări

Sindicalistul Ion Rădoi ameninţă cu o nouă grevă la metrou: „Şi dacă ajungem la CEDO nu o să cedăm”

Ion Rădoi spune că 1.700 de posturi vor fi restructurate la metrou. Şeful USLM spune că angajaţii vor bloca iarăşi metroul în caz de restructurări. Directorul Metrorex spune că nu a planificat niciun fel de restructurări.

Teama că metroul ar putea fi blocat din nou este accentuată de sindicaliştii USLM. Liderul lor, Ion Rădoi, i-a în calcul o nouă închidere a metroului dacă Metrorex va face restructurări sau dacă ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă nu le va oferi angajaţilor măririle de salarii negociate.

„Avem nevoie de de o suplimentare de 1.000 de locuri de muncă, iar dumnealor, în necunoştinţă de cauză zic ‘Domnule, trebuie să facem o disponibilizare de 1.700 de locuri’. Şi dacă ajungem la CEDO nu o să cedăm. De data aceasta nu avem de-a face cu o grevă. Sindicatul nu s-a implicat. A fost oprirea voluntară a lucrului, care se poate întâmpla oricând, şi azi, şi mâine şi poimâine”, a transmis Ion Rădoi.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenintare,
cedo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.