SimPlus: cu 15% mai multe SMS-uri cu dedicaţii de sărbători

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 19 decembrie 2012 45 afişări

Compania SimPlus, lider de piaţă în plata prin SMS, prevede o creştere de 10-15% la consumul de servicii cu valoare adaugată de Sărbători. Pentru luna decembrie 2012 veniturile totale generate din consumul de servicii cu valoare adaugată va fi de aproximativ 2,8 - 3 milioane de euro.

"Numărul mesajelor sau dedicaţiilor transmise de sărbatori prin intermediul numerelor cu suprataxă cresc în medie de 4-5 ori comparativ cu o lună obişnuită din an. Ne aşteaptăm ca românii să achiziţioneze şi să acceseze prin acest mijloc de plată jocuri, sonerii, teme video, logo-uri pentru telefonul mobil, jocuri interactive pentru televiziune. Platforma de jocuri interactive SimPlus este mult mai accesată în perioada sfârşitului de an şi generează venituri de 2-3 ori mai mari decât cele obţinute în mod curent din activitatea de vânzare content," declară Gabriel Iovan, director dezvoltare Simplus.

În acest sfârşit de an, comparativ cu anii trecuţi, este de aşteptat ca românii să efectueze mai multe plăţi cu telefonul mobil în defavoarea plăţilor tradiţionale. Astfel aceştia vor plati prin SMS produse precum: bilete de transport în comun, parcare, acces la film. dar şi cafea, sucuri, apă, produse tip FMCG, distribuite prin intermediul automatelor.

Simplus a lansat în 2010 prima soluţie de plată pentru transport în comun, respectiv plata biletului de autobuz în provincie sau în 2012 a abonamentului cu valabilitate de o zi pe toate mijloacele de transport RATB din Capitală. De asemenea tot anul acesta, Simplus a lansat prima soluţie de plată pentru automate de tip vending machine, astfel plata clasicei cafele achiziţionate de la tonomat precum şi a altor produse vândute prin intermediul acestui sistem se poate face din acest an prin SMS.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it&c,
simplus,
sms,
sarbatori,
dedicatii
/actualitate/simplus-cu-15-mai-multe-sms-uri-cu-dedicatii-de-sarbatori-10401868
10401868
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.