LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Simona Halep: Voi merge prin ţară pentru ca tot mai mulţi copii să se îndrepte spre tenis

Postat la 18 iulie 2019 92 afişări

Simona Halep a prezentat fanilor din România, miercuri seară, pe Arena Naţională, trofeul cucerit la Wimbledon. La festivitate, campioana de la All England Club a anunţat că, după ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, va merge în ţară, pentru a încuraja cât mai mulţi copii să joace tenis.

Simona Halep: Voi merge prin ţară pentru ca tot mai mulţi copii să se îndrepte spre tenis

Constănţeanca spune că vrea să fie un exemplu pentru noua generaţie şi îşi doreşte ca cel puţin un milion de copii să practice tenisul. Astfel, după turneul de la US Open, care se desfăşoară în perioada 26 august - 8 septembrie, Simona Halep va lua iniţiativă în acest sens.

"Am vrut să deschid mentalitatea spre vis. Cred că am inspirat multă lume, sper ca acest rezultat să dea mai multă încredere oamenilor că orice e posibil. Vreau un milion de copii care să meargă la tenis. Apoi, să venim cu toţii pe un stadion să-i sărbătorim. Voi merge prin ţară, după US Open, pentru ca tot mai mulţi copii să se îndrepte spre tenis", a declarat Halep, pe scena amplasată pe Arena Naţională.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
tenis,
copii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.