Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă: Vom protesta cu cetăţenii în faţa Guvernului. Nu vom avea bani de apă şi curent în şcoli

Postat la 17 iulie 2019 96 afişări

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a declarat, miercuri, după întâlnirea cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, că în cazul în care administraţiile locale nu-şi vor recupera sumele restante din impozite, edilii vor protesta cu cetăţenii în faţa Guvernului.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă: Vom protesta cu cetăţenii în faţa Guvernului. Nu vom avea bani de apă şi curent în şcoli

„Sunt foarte multe primării care nu au bani să dea tichete de vacanţă. În continuare, bursele elevilor sunt neplătite. Acum ne cheamă să mai rediscutăm, <<poate mai ciordim ceva, poate vă mai luăm ceva>>. Eu sper că le dă Dumnezeu mintea din urmă şi îşi dau seama că nu e în regulă să fie atât de lipsiţi de umanitate. Ce exempu dau guvernanţii, când se vede la lumina zilei că mint cu neruşinare?”, a declarat Negoiţă, miercuri, la ieşirea din Guvern, unde s-a întâlnit cu ministrul Eugen Teodorovici.

Întrebat dacă Teodorovici are dreptate atunci când spune că sunt primării unde salariile sunt foarte mari, Negoiţă - care este şi preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România - a precizat că există astfel de situaţii.

„Dacă vreţi părerea mea, da, este adevărat, în anumite primării sunt salariile prea mari, dar domnul ministru nu vorbeşte şi de administraţia centrală, unde salariile sunt în anumite situaţii de două şi de trei ori mai mari decât cele din administraţia locală. Unde are dreptate are dreptate. Nu e normal ca salariile din zona publică să fie mai mari decât în zona privată. Dar asta nu înseamnă că dacă spune o chestie corectă, trebuie să-şi bată joc de angajamentele pe care le-a luat”, a precizat Negoiţă.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
guvern,
cetateni,
primar,
proteste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.