Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat în optimile de finală de la Roland Garros

Postat la 27 mai 2016 356 afişări

Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat în optimile de finală de la Roland Garros

Simona Halep, locul 6 WTA şi a 6-a favorită a turneului de Grand Slam de la Paris s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei, după victoria în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3, într-un meci care a durat o oră şi 44 de minute.

Pentru calificarea în optimile de finală, Simona Halep va încasa 173.000 de euro şi 240 de puncte WTA. În faza următoare a turneului de la Roland Garros, Halep va juca împotriva câştigătoarei dintre Samantha Stosur din Australia şi Lucie Safarova. Românca are palmares pozitiv cu ambele sportive: o conduce pe Stosur cu 4-3 iar pe Savarova cu 3-1.

Irina Begu a avut din nou parte de un meci lung la Paris, iar după două ore şi 3 minute s-a calificat în optimile de finală de la French Open, după o victorie în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-1 cu sportiva din Germania, Annika Beck, 22 de ani, locul 39 în clasamentul WTA.

Pentru calificarea în optimile de finală, Irina Begu va încasa 173.000 de euro şi 240 de puncte WTA. În faza următoare a turneului de la Roland Garros, Irina Begu o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Shelby Rogers din Statele Unite şi cehoaica Petra Kvitova.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/simona-halep-si-irina-begu-s-au-calificat-in-optimile-de-finala-de-la-roland-garros-15384112
15384112
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.