Primul cinematograf acvatic din România se deschide astăzi în Bucureşti

Postat la 27 mai 2016 1334 afişări

Primul cinematograf acvatic din România se deschide astăzi în Bucureşti

Mâine seară, pe 27 mai, începând de la ora 20.00, bucureştenii vor avea parte de una dintre cele mai neconvenţionale experienţe cinematografice. POOL Cinema, un concept creat de ShortsUP şi Therme Bucureşti, aduce filme internaţionale de scurtmetraj în mijlocul unei piscine acoperite.

O selecţie inedită de filme scurte internaţionale va fi proiectată pe un ecran suspendat, iar spectatorii se vor bucura de ele din piscină, printre reprize de înot şi relaxare.

Seara de POOL Cinema va începe cu un warm-up muzical pregătit de Djii nicecream.fm, pe vibraţii dance, groove şi funk, care va introduce publicul în atmosfera Marii Evadări din filme scurte. Programul de scurtmetraje începe de la ora 21.30 şi se termină la ora 00.00, urmând să fie încheiat de o ultimă repriză muzicală.

Spectatorii sunt sfătuiţi să vină pregătiţi cu tot ”kitul” necesar experienţei POOL Cinema, din care să nu lipsească costumul, şlapii şi halatul de baie, absolut necesare pentru a intra în cinematograful acvatic. Proiecţiile vor avea loc în zona The Palm a Therme Bucureşti, cel mai mare centrul termal de welness şi entertainment din Europa.

Accesul la POOL Cinema se face în baza tarifului de intrare la Therme Bucureşti, iar spectatorii îşi pot alege ”biletul” la cinema în funcţie de locul pe care-l doresc – în piscină (zona The Palm), pe şezlong (zona Elysium). 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primul-cinematograf-acvatic-din-romania-se-deschide-astazi-in-bucuresti-15379796
15379796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.