Simona Halep joacă în finala de la Cincinnati. Românca, la un meci distanţă de primul loc în clasamentul mondial: "Sunt flămândă de victorii, e o provocare mare!". Ora la care va începe marele meci

Autor: Ivona Stog Postat la 20 august 2017 295 afişări

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Cincinnati după ce a învins-o pe Sloane Stephens, scor 6-2, 6-1, potrivit ProSport.

Pentru sportiva noastă urmează confruntarea cu Garbine Muguruza din ultimul act al competiţiei, partidă ce o poate duce pe Halep pe primul loc în clasamentul mondial.

"Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu. Nu trebuia să-mi aduci aminte că Muguruza m-a învins de două ori pe hard. Voi veni, voi da totul şi poate voi câştiga de data asta. Sunt flămândă de victorii, e o provocare mare şi o mare oportunitate", a declarat Halep la finalul meciului cu Stephens.

Halep s-a mai întâlnit de trei ori cu Muguruza, iar sportiva clasată pe locul 6 în ierarhia WTA s-a impus în două rânduri. Muguruza a câştigat în 2014, în turul al doilea al turneului de la Wuhan, şi în 2015, la FedCup. Halep s-a impus în 2015, în optimile turneului de la Stuttgart, scrie ProSport.

Finala dintre Simona Halep şi Garbine Muguruza se va disputa în această seară, cu începere de la ora 21:00.

Câştigătoarea turneului de la Cincinnati va primi 522.450 de dolari şi 900 de puncte WTA. Pentru Halep, această 'recompensă' este sinonimă cu trecere pe primul loc în clasamentul mondial. În acest moment, diferenţa dintre Halep (locul 2 WTA) şi Karolina Pliskova este doar cinci puncte.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.