Simona Halep a început a 52 - a săptămână pe primul loc WTA

Postat la 29 octombrie 2018 74 afişări

Simona Halep a început luni săptămâna cu numărul 52 în fruntea clasamentului WTA, cu un avans de 1046 de puncte faţă de Angelique Kerber, situată pe locul doi, românca urmând a-şi păstra supremaţia până la finalul anului.

Simona Halep a început a 52 - a săptămână pe primul loc WTA

Sportiva noastră a depăşit-o pe Victoria Azarenka, din Belarus, care a fost 51 de săptămâni pe locul întâi, Simona fiind pe locul zece în topul longetivităţii la acest capitol.

Simona Halep a pierdut din avantaj, având faţă de Kerber 1046 de puncte faţă de 1546, totul petrecându-se după Turneul Campioanelor, când românca nu a putut participa din cauza problemelor medicale. Celelalte sportive ale noastre din top 100 se clasează pe următoarele poziţii: Mihaela Buzărnescu - locul 24, Irina Begu - 66, Ana Bogdan - 71, Monica Niculescu - 77, iar Sorana Cîrstea rămâne pe 85.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
incepere,
wta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.