Cum să primeşti gratuit, pe mobil, alertă în caz de cutremur direct de la Institutul Naţional pentru Fizica Pământului

Autor: Firuta Flutur, Mediafax Postat la 28 octombrie 2018 84 afişări

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a pus la dispoziţie mai multe canale în aplicaţia de mesagerie Telegram, prin care se pot primi alerte pe telefonul mobil atunci când se produce un cutremur.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), persoanele care doresc să fie alertate în caz de cutremur îşi pot instala gratuit aplicaţia de mesagerie Telegram, apoi să caute „@alertacutremur_bot”, adică robotul INCDFP care va transmite alertele, şi apoi să urmeze paşii indicaţi. Instrucţiunile sunt similare atât pentru telefoanele cu Android cât şi pentru iPhone/iPad/iPod.

Astfel, se va primi acces pe 4 canale de alertă şi unul pentru educaţie seismică.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ALERTA,
CUTREMUR,
caz,
gratuit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.