Trump acuză presa că se foloseşte de cazul bombelor artizanale în scop politic împotriva sa; cere pedepsirea cu maximă exigenţă a "teroristului" care a trimis bombele

Autor: Mircea Olteanu Postat la 27 octombrie 2018 50 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat presa americană că se foloseşte de cazul bombelor artizanale trimise unor oponenţi ai săi pentru a marca puncte politice împotriva sa, adugând că "teroristul" responsabil pentru expedierea de bombe artizanale trebuie pedepsit cu maximă exigenţă.

Trump a declarat, vineri, la un miting electoral în Charlotte, Carolina de Nord, că violenţa politică nu trebuie tolerată şi că va face tot ceea ce poate pentru a o stopa, informează site-ul agenţiei Reuters.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat presa americană că se foloseşte de cazul bombelor artizanale trimise unor oponenţi ai săi pentru a marca puncte politice împotriva sa, informează site-ul agenţiei Reuters.

Preşedintele american a reluat atacurile la adresa presei şi liderilor democraţi, la doar câteva ore după ce un simpatizant al său, Cesar Sayoc Jr., a fost arestat în legătură cu trimiterea de dispozitive explozive unor oponenţi ai preşedintelui.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
SECURITATE,
TRUMP,
bombe artizanale,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.