Simona Halep a ales să se afle de la ea. Jucătoarea de tenis a recunoscut: „Am primit o veste de la avocatul meu”

Postat la 28 august 2023 1236 afişări

Simona Halep a ales să se afle de la ea. Jucătoarea de tenis a recunoscut: „Am primit o veste de la avocatul meu”

Simona Halep, cunoscuta jucătoare de tenis din România, a venit recent cu noi detalii privind cazul său de dopaj. Mai mult, WTA a anunţat, în cadrul clasamentului publicat luni, 28 august, că jucătoarea, suspendată de peste un an, a urcat două locuri.

În prezent, Sorana Cîrstea este jucătoarea din România cel mai bine clasată.

Simona Halep a ales să se afle de la ea. Jucătoarea de tenis a recunoscut

Într-un interviu oferit recent Eurosport, jucătoarea constănţeancă Simona Halep a venit cu noi informaţii despre procesul în cazul de dopaj în care e implicată.

Astfel, aceasta a transmis că apărarea pe care echipa ei a pregătit-o a fost „extraordinară” şi a mărturisit că are încredere că totul „va fi bine”.

Însă, din păcate, o decizie finală nu va veni până la finalul lunii august, potrivit avocatului Simonei.

„A fost un caz destul de dificil. Acolo, la audieri, echipa mea a fost extraordinară împreună cu toţi experţii pe care i-am avut. Avocaţii, de asemenea, a fost şi Bogdan Stoica, avocatul din România, împreună cu Howard (n.r. Jacobs) din America. Au fost puternici şi apărarea mea a fost foarte bună. Adevărul, întotdeauna este mai uşor când spui adevărul şi am simţit că totul o să fie bine.

Mă aşteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte ştiu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni şi nu am primit absolut nicio ştire despre decizie. M-am antrenat din greu, am şi postat pe reţelele media pentru că am vrut să împărtăşesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată şi că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede”,  explicat cunoscuta jucătoare de tenis din România.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegere,
avocat,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.