Simona Cocoş, director general Zentiva Bucureşti: „La 22 de ani voiam să se găsească mâncare în magazine“

Postat la 29 decembrie 2020 139 afişări

Simona Cocoş, director general Zentiva Bucureşti: „La 22 de ani voiam să se găsească mâncare în magazine“

Simona Cocoş, director general al Zentiva Bucureşti, al doilea cel mai mare producător local de medicamente:

„Când am împlinit vârsta de 22 de ani, România era încă sub regim comunist. Eu îmi doream să schimb lucrurile, să se găsească mâncare în magazine, să pot avea o maşină bună, să am acces extins la informaţie, cărţi, să pot călători în străinătate. Eram studentă la Politehnică, Facultatea de Chimie, şi îmi doream să ajung să lucrez într-o fabrică de medicamente, dorinţă care mi s-a îndeplinit câţiva ani mai târziu.

Astăzi, economia ţării este afectată de pandemia de Covid, situaţie comună cu toate celelalte state impactate de această criză. Cred că autorităţile au o misiune foarte grea pentru a menţine un echilibru între măsurile de protecţie a populaţiei şi impactul pe care acestea îl au asupra economiei. Aceasta va mai rămâne în continuare vulnerabilă până la utilizarea în teren a fondurilor europene de salvare şi dezvoltare.“

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.