Sima transmite a treia scrisoare: Nu am fugit şi nu mă ascund. Predoiu m-a dus la Hrebenciuc

Postat la 12 octombrie 2012 17 afişări

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a transmis, vineri, o a treia scrisoare în care susţine că nu a fugit şi nu se ascunde şi că dacă toţi clienţii de la WBS Holding şi-ar retrage capitalul investit ar mai fi nevoie de două milioane euro şi circa două milioane dolari.

Sima arată că birourile WBS aparţin RPH SRL unde el este acţionar majoritar şi că jumătate din bani s-ar recupera de aici, dar înainte aşteaptă plângerile penale şi sumele revendicate. "Aş vrea să dorm, e plină noapte aici, dar acum televiziunile româneşti continuă să fabuleze şi caută As vrea sa dorm.E plina noapte aici ,dar cum televiziunile romanesti continuă să fabuleze şi caută un senzaţională care nu există şi vreau să fac câteva precizări. NU am fugit, nu mă ascund şi sunt înregistrat la această adresă cu nume şi prenume şi cu paşaportul meu valabil", se arată în scrisoarea atribuită lui Sima şi publicată pe blogul jurnalistului Radu Soviani.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sima,
sibex,
frauda,
capital
/actualitate/sima-transmite-a-treia-scrisoare-nu-am-fugit-si-nu-ma-ascund-predoiu-m-a-dus-la-hrebenciuc-10202470
10202470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.