Silvio Berlusconi candidează în scrutinul europarlamentar

Postat la 17 ianuarie 2019 32 afişări

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, liderul partidului Forza Italia (centru-dreapta), a anunţat joi după-amiază că va candida în scrutinul europarlamentar programat în luna mai, informează agenţia ANSA şi publicaţia Il Fatto Quotidiano.

Silvio Berlusconi candidează în scrutinul europarlamentar

"La vârsta frumoasă pe care o am, am decis dintr-un sentiment de responsabilitate să merg în Europa, unde lipseşte o perspectivă profundă asupra lumii", a declarat Silvio Berlusconi, în vârstă de 82 de ani, în Sardinia.

Referindu-se la situaţia politică internă, Silvio Berlusconi a afirmat: "Este necesară schimbarea actualului Guvern, reprezentat, pe de o parte, de Mişcarea Cinci Stele, condusă de oameni fără nicio experienţă şi fără competenţă. Sunt precum stânga comunistă din '94, doar că au aceste mari defecte", a spus Berlusconi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dreapta,
fost premier,
italia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.