Sile Cămătaru, adus în ţară şi încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei

Postat la 24 iulie 2012 38 afişări

Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru, condamnat la 13 ani de închisoare pentru proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane, a fost adus în ţară, de la Dusseldorf, fiind încarcerat, în noaptea de luni spre marţi, în arestul Poliţiei Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Raluca Seucan, a declarat că Vasile Balint, în vârstă de 44 de ani, a fost adus de la Dusseldorf, Germania, de o escortă a Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din IGPR. Vasile Balint a fost încarcerat, în noaptea de luni spre marţi, în arestul Poliţiei Capitalei, urmând să fie transportat într-un penitenciar de maximă siguranţă pentru a-şi ispăşi pedeapsa, a precizat Seucan.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
sile camataru,
arest,
repatriere
/actualitate/sile-camataru-adus-in-tara-si-incarcerat-in-arestul-politiei-capitalei-9899093
9899093
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.