Sfarsitul lumii dupa Da Vinci: 1 noiembrie 4006

Postat la 15 martie 2010 124 afişări

Savantul Leonardo Da Vinci ar fi prezis ca sfarsitul lumii se va produce pe 1 noiembrie 4006, potrivit unei cercetatoare de la Vatican, informeaza timesonline.co.uk.

Sabrina Sforza Galitzia sustine ca a descoperit o serie de indicii in pictura murala "Cina cea de Taina" realizata de Leonardo Da Vinci. Partea centrala a ferestrei de deasupra lui Iisus si a discipolilor sai, reuniti pentru ultima lor masa impreuna, inainte de crucificarea lui Cristos, contine, in opinia acestei cercetatoare italiene, "un puzzle matematic si astrologic", pe care ea ar fi reusit sa il descifreze.

Cercetatoarea sustine ca Da Vinci ar fi prezis ca sfarsitul lumii va avea loc in urma unui "potop universal" , care va incepe pe 21 martie 4006 si se va incheia pe 1 noiembrie in acelasi an. Documentele pe care le-a descoperit cercetatoarea italiana ar sustine faptul ca Leonardo Da Vinci ar fi considerat acest potop universal drept "un nou inceput pentru omenire".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sfarsitul-lumii-dupa-da-vinci-1-noiembrie-4006-5747128
5747128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.