Sfârşit tragic pentru „Maria Magdalena”. Ce s-a ales de actriţa care a jucat în „Iisus din Nazareth”

Postat la 03 mai 2021 1061 afişări

Sfârşit tragic pentru „Maria Magdalena”. Ce s-a ales de actriţa care a jucat în „Iisus din Nazareth”

Actriţa Anne Bancroft, care a jucat rolul Mariei Magdalena în filmul „Iisus din Nazaret”, a acvut o bogată carieră cinematografică, ilustrată şi prin premiile primite, dar a avut un sfârşit tragic – a murit de cancer ovarian.

Anne Bancroft, cu numele real Anna Maria Louisa Italiano, s-a născut pe 17 septembrie 1931 şi a murit pe 6 iunie 2005, la vârsta de 73 de ani. Aceasta a avut o bogată carieră în industria cinematografică fiind actriţă, regizor, scenarist, dar şi cântăreaţă.

Aceasta a primit importante premii în carieră, printre care un premiu al Academiei, trei premii BAFTA, două premii Globul de Aur, două premii Tony şi două premii Primetime Emmy.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actrita,
alegere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.