Serviciul de internet banking al Bancpost are doua noi optiuni

Postat la 30 iulie 2011 628 afişări

Bancpost a inclus doua noi optiuni in aplicatia sa de internet banking - Plati utile si Direct debit.

Optiunea "Plati utile" permite efectuarea de plati catre furnizorii de servicii predefiniti de catre banca in aplicatia de internet banking Fastbanking, cum ar fi furnizorii de utilitati, telefonie mobila ori fixa. Optiunea este utila pentru gestionarea acestor tipuri de plati si permite crearea de machete pe baza carora se pot initia plati noi, precum si gestionarea machetelor de plata deja definite de catre client.

Optiunea "Direct debit" permite crearea de noi contracte de direct debit si gestionarea celor existente. Prin crearea unui contract de direct debit, clientul mandateaza banca sa efectueze automat, la data scadentei, plata facturilor emise de beneficiarul specificat (furnizor de utilitati, telefonie), iar plata se va efectua prin debitarea directa a contului indicat de client. Acest modul permite clientilor activarea serviciului Direct Debit oferit de Bancpost, direct din aplicatia Fastbanking.

Cele doua noi optiuni se adauga altor facilitati lansate de curand: diversificarea gamei metodelor de autentificare cu optiunile prin SMS si prin aplicatia VIP Mobile (Verisign Identity Protection).

Clientii Fastbanking sunt persoane fizice si juridice, majoritatea detin cel putin 3 produse Bancpost si provin din mediul urban. Pentru a incuraja clientii sa utilizeze serviciul Fastbanking, comisioanele pentru operatiunile in lei sunt cu pana la 40% mai mici fata de cele aplicate la ghiseu. Abonamentul este gratuit.

Serviciul Fastbanking a fost dezvoltat pe o infrastructura care respecta standardele internationale de securitate a informatiei, iar toate metodele de autentificare prezinta un nivel de securitate ridicat.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/serviciul-de-internet-banking-al-bancpost-are-doua-noi-optiuni-8546205
8546205
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.