Serviciul Citi Mobile devine accesibil de pe orice tip de telefon mobil

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 01 septembrie 2011 16 afişări

După lansarea Citi Mobile, prima aplicaţie din România ce permite utilizatorilor să efectueze tranzacţii bancare de pe dispozitive smartphone precum Apple, Android, Nokia şi Blackberry, Citibank România a extins accesul la acest serviciu, adaptându-l pentru orice tip de browser de telefon mobil.

Serviciul este disponibil prin accesarea www.citibank.ro din browserul oricărui telefon mobil cu acces la internet, în orice reţea. Autentificarea se realizează utilizând ID-ul şi parola deja înregistrate pentru contul de Citibank Online, nefiind necesară o autentificare/înregistrare suplimentară.

Clienţii pot efectua prin Citi Mobile plăţi şi transferuri în lei, euro sau dolari între conturile curente deschise la Citibank Romania şi în lei către conturi curente deschise la alte bănci. De asemenea, pot plăti facturi, pot verifica situaţia conturilor sau istoricul tranzacţiilor şi pot consulta ofertele şi reduceri disponibile în reţeaua de comercianţi Citi Partener.

"Strategia noastră este aceea de a oferi clienţilor confortul de a realiza operaţiuni bancare 24/7, în orice loc, fără a fi nevoiţi să viziteze un sediu al băncii. Digitalizarea modifică în mod constant modul tradiţional în care se desfăşoară activităţile bancare, pe măsură ce clienţii devin din ce in ce mai dinamici", a declarat Rohith Murthy, directorul departamentului de eBusiness de la Citibank România.

Citibank, membră a grupului financiar american Citigroup, este prezentă în România din 1996. Banca, axată iniţial pe produse pentru clienţii companii, s-a extins din 2008 pe piata serviciilor bancare pentru persoane fizice, ţintind clientii cu venituri peste medie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/serviciul-citi-mobile-devine-accesibil-de-pe-orice-tip-de-telefon-mobil-8684173
8684173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.