Serial animat cu protagoniştii din "Stan şi Bran", produs de studiourile Gaumont

Autor: Florin Badescu Postat la 21 februarie 2015 61 afişări

Gaumont Animation, divizia de animaţie a prestigiosului studio cinematografic francez Gaumont, care are o vechime de 115 ani, va produce şi difuza un serial animat ai cărui protagonişti vor fi celebre personaje din serialul de comedie "Stan şi Bran/ Laurel & Hardy").

Studiourile Gaumont au achiziţionat drepturile de ecranizare de la Larry Harmon Pictures Corporation cu scopul de a relansa franciza "Stan şi Bran", după 50 de ani de la lansarea primului episod din acea serie de comedie, informează Variety.com.

Studiourile franceze se vor ocupa, de asemenea, de distribuirea noului serial şi de organizarea campaniilor de promovare a acestuia.

Protagoniştii franciziei originale, Arthur Stanley Jefferson şi Oliver "Ollie" Hardy, au devenit foarte repede veritabile vedete ale culturii populare din anii 1920 şi au jucat împreună în peste 100 de filme.

Anunţul despre noul serial de animaţie "Stan şi Bran" a fost făcut joi de Pierre Belaïsch, manager executiv al companiei Gaumont Animation.

Noul serial - care va conţine 78 de episoade cu durate de aproximativ şapte minute - se va adresa în principal copiilor cu vârste cuprinse între cinci şi opt ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GAUMONT,
STAN ŞI BRAN,
ANIMAŢIE
/actualitate/serial-animat-cu-protagonistii-din-stan-si-bran-produs-de-studiourile-gaumont-13865801
13865801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.