Sergiu Biriş: Achiziţia LiveRail de către Facebook arată că şi românii pot construi startup-uri de nivel mondial

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 03 iulie 2014 150 afişări

Achiziţia LiveRail de către gigantul american Facebook arată că un start-up demarat în România poate fi un succes la nivel global, a declarat pentru ZF Sergiu Biriş, unul dintre fondatorii companiei.

Sergiu Biriş: Achiziţia LiveRail de către Facebook arată că şi românii pot construi startup-uri de nivel mondial

“Achiziţia LiveRail de către Facebook este o reuşită remarcabilă, care arată încă o dată că la capitolul inovaţie şi determinare, şi românii pot construi startup-uri de nivel mondial”, a spus Sergiu Biriş. “Sunt onorat să fac parte din echipa care a fondat LiveRail. Felicitările mele, ca ale tuturor,  merg către colegii mei Andrei Dunca şi Mark Trefgarne. Ei s-au ocupat de tot ce înseamnă operaţionalul din spatele LiveRail, au făcut tot posibilul să crească un start-up pornit din pasiune într-o tehnologie de top”, a adăugat el.

Citiţi mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
sergiu biris,
startup,
afacere
/actualitate/sergiu-biris-achizitia-liverail-de-catre-facebook-arata-ca-si-romanii-pot-construi-startup-uri-de-nivel-mondial-12884075
12884075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.