Şerban Nicolae, prima reacţie după ce a fost înlăturat de la şefia senatorilor PSD: Tusea şi Junghiul. Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte

Postat la 04 iulie 2019 327 afişări

Senatoul PSD Şerban Nicolae, înlăturat de Comitetul Executiv din funcţia de lider al grupului PSD din Senat, reacţionează joi pe Facebook spunând că "oamenii mici au doar satisfacţii mărunte".

Şerban Nicolae, prima reacţie după ce a fost înlăturat de la şefia senatorilor PSD: Tusea şi Junghiul. Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte

"TUSEA ŞI JUNGHIUL Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte. Şi nu, nu mă refer la slugile "de execuţie", ci la stăpânii lor. Care-i ţin pe 30 de arginţi. La cursul valutar corect, bineînţeles", scrie Şerban Nicolae, pe Facebook.

Comitetul Executiv a decis ca Şerban Nicolae să nu mai fie liderul grupului PSD la Senat, în locul acestuia fiind propus viceliderul grupului, senatorul de Mehedinţi Liviu Lucian Mazilu, au spus surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Şerban Nicolae a fost şi contracandidat al premierul Viorica Dăncilă la şefia PSD. Totodată, acesta a anunţat că senatorii social-democraţi nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deşi premierul anunţase anterior că PSD-ALDE au decis, în coaliţie, să îl susţinută pe Isărescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
oameni,
sefie,
senatori,
reactie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.