Şerban Nicolae: Iohannis aruncă acuzaţii destul de jenante pentru un om care nu respectă deciziile CCR

Postat la 04 iulie 2018 50 afişări

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a declarat, miercuri, că sunt inacceptabile şi jenante criticile preşedintelui Klaus Iohannis asupra modificărilor aduse Codului Penal, în plenul Camerei Deputaţilor, for deciziona, şi că şeful statului este ipocrit şi duplicitar, pentru că nu respectă decizia CCR.

Şerban Nicolae: Iohannis aruncă acuzaţii destul de jenante pentru un om care nu respectă deciziile CCR

"Aruncă nişte acuzaţii destul de jenante pentru un om care nu respect deciziile CCR şi pentru o persoană care instigă practice la neresectarea legii, e foarte puţin probabil să fie luat în serios. Din moment ce nu l-au deranjat modificările prin OUG a Codului de procedură penală, aaşa cum nu l-a deranjat acea ignorare a deciziei din 2016 privitoare la abuzul în serviciu.

Probabil că va tergiversa intrarare în vigoare a acestor legi. Este cât se poate de evidentă ipocrizia, duplicitatea domnului Iohannis. A atacat absolut aberant toate măsurile legislative prevăzute în programul de guvernare. De aceea este absolut inacceptabilă o asemenea critică şi opinia publică nu mai poate să îl ia în serios pe acest om. La noi a provocat o criză de râs şi cea mai bună soluţie e ignorarea", a afirmat senatorul PSD, Şerban Nicolae, într-o emisiune difuzată de Antena 3.

Întrebat despre consecinţele refuzului preşedintelui de a respecta decizia Curţii Constituţionale şi a semna decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA, Nicolae a răspuns: "Eu cred că domnul Iohannis se va trezi şi va pune în acord decizia CCR. Orice încălcare a Constituţiei este o faptă gravă şi cred că acesta e deznodământul. (...) Cred că îşi doreşte un rol de victimă."

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.