Motivul pentru care stewardesele întâmpină pasagerii cu mâinile la spate

Postat la 04 iulie 2018 297 afişări

Dacă eşti un călător începător sau unul cu experienţă, probabil ai observat că echipa de îmbarcare îşi ţine întotdeauna mâinile la spate în timp ce-i întâmpină pe pasageri atunci când urcă la bordul avionului. Iar dacă se întâmplă acest lucru atunci când fiecare pasager este la locul lui, cu siguranţă acestea nu vor să verifice dacă aveţi telefoanele oprite sau centurile puse.

Motivul pentru care stewardesele întâmpină pasagerii cu mâinile la spate

Este destul de simplu: înainte de decolare, stewardesele ţin cont de numărul de pasageri care urcă la bord sau când aceştia sunt aşezaţi la locurile lor, cu ajutorul unui contorizator special. Tocmai de aceea îşi ţin mâinile la spate, pentru a nu atrage prea mult atenţia asupra lor.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.