Şerban Huidu, încurajat pe Facebook după accidentul de maşină: Multă putere să poţi trece şi peste incidentul ăsta

Postat la 16 octombrie 2011 12 afişări

Fanii au postat încurajări pentru Şerban Huidu, pe profilul acestuia de Facebook, dar i-au adresat şi critici, după ce realizatorul TV a fost implicat într-un accident soldat cu doi morţi, duminică, în judeţul Braşov.

"Soarta te pune din nou la încercare, sper să fie bine. Dumnezeu să-i ierte pe cei morţi", scrie un utilizator. Un alt fan al prezentatorului îi adresează acestuia încurajări: "Şerbănel ! O să treci şi peste asta!! noi îţi suntem tot timpul alături! la bine şi la greu! În tot răul este un bine! Bine că sunteţi voi teferi fizic, deocamdată! Iar familiilor îndoliate : Condoleanţe!". Pe de altă parte, un utilizator a criticat faptul că Huidu conducea după ce, în urmă cu mai pţin de un an, a suferit de un traumatism craniocerebral: "Având în vedere că el a suferit un accident la cap în urmă cu ceva vreme cred că nu trebuia să i se dea voie să conducă iară. Soţia ce păzea? De ce i-a dat voie? Din păcate «beţia puterii» a produs doi morţi". "Multă putere să poţi trece şi peste incidentul ăsta. Sper să se rezolve totul cu bine ", mai scrie un fan al prezentatorului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
huidu,
dn1,
rutier,
facebook,
fani
/actualitate/serban-huidu-incurajat-pe-facebook-dupa-accidentul-de-masina-multa-putere-sa-poti-trece-si-peste-incidentul-asta-8873107
8873107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.