Şerban Huidu, condamnat la patru de ani de închisoare cu suspendare. Decizia este definitivă

Postat la 07 februarie 2013 50 afişări

Pedeapsa în cazul fostului realizator TV Şerban Huidu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului soldat cu trei morţi, din octombrie 2011, a fost majorată de la doi ani de închisoare cu suspendare la patru ani, tot cu suspendare, a decis, joi, Curtea de Apel Braşov.

Decizia Curţii de Apel Braşov este definitivă.

Conform aceleiaşi decizii, Şerban Huidu are interdicţia de a se urca la volan pentru o perioadă de şase ani.

Huidu nu a fost prezent în sala de judecată în momentul pronunţării sentinţei.

Rudele victimelor accidentului consideră ca această pedeapsă este nedreaptă.

"Nu-mi vine să cred, nu mai avem ce să facem", a spus fiul lui Ştefan Lungu Balog, una dintre victimele accidentului produs de Şerban Huidu.

În 31 ianuarie, procurorii şi avocaţii familiilor victimelor accidentului provocat de Şerban Huidu au solicitat judecătorilor Curţii de Apel Braşov casarea sentinţei de condamnare a acestuia la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare şi rejudecarea cauzei, pentru o pedeapsă mai mare, cu executare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/serban-huidu-condamnat-la-patru-de-ani-de-inchisoare-cu-suspendare-decizia-este-definitiva-10549073
10549073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.