Şerban Huidu avea alcoolemie zero la testul făcut de Poliţie după accident

Postat la 16 octombrie 2011 15 afişări

Realizatorul de televiziune Şerban Huidu avea alcoolemie zero conform testului făcut de poliţişti imediat după producerea accidentului rutier din localitatea braşoveană Timişul de Sus.

La ora transmiterii acestei ştiri, Şerban Huidu se află la Spitalul Judeţean Braşov, unde i-au fost recoltate şi probe biologice şi i-a fost făcută şi o tomografie. El urmează să fie preluat de un echipaj pentru a fi dus pentru audieri la Poliţie. Poliţia rutieră face investigaţii pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă de către Şerban Huidu, urmând să propună parchetului măsurile care se impun într-un astfel de caz. Totodată, maşinile implicate în accident urmează a fi expertizate pentru a fi stabilită viteza pe care o avea Huidu la momentul impactului, dar şi cu cât rula autoturismul Logan din sens opus. Toţi martorii accidentului sunt aşteptaţi la Poliţie pentru a da detalii cu privire la împrejurările în care s-a produs.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
huidu,
dn1,
rutier,
alcoolemie
/actualitate/serban-huidu-avea-alcoolemie-zero-la-testul-facut-de-politie-dupa-accident-8873082
8873082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.