Sentinţa prin care locuitorii din Nadăş şi-au pierdut satul a fost desfiinţată de Judecătoria Balş

Postat la 11 septembrie 2018 89 afişări

Sentinţa prin care familia Colţeu a fost împroprietărită, în anul 2006, de către Judecătoria Ineu, cu aproape toate terenurile din satul arădean Nadăş, a fost desfiinţată de către Judecătoria Balş. Decizia nu este, însă, definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sentinţa prin care locuitorii din Nadăş şi-au pierdut satul a fost desfiinţată de Judecătoria Balş

Potrivit unui comunicat transmis de Prefectura Arad, decizia de la Judecătoria Ineu, prin care familia Colţeu a fost împroprietărită, în 2006, cu peste 8.700 de hectare de păduri şi terenuri agricole din satul Nadăş, judeţul Arad, a fost desfiinţată de către Judecătoria Balş.

“Instituţia Prefectului – Judeţul Arad a înregistrat o victorie, în primă instanţă, la Judecătoria Balş, judeţul Olt, unde fusese strămutat, în urmă cu doi ani, procesul locuitorilor satului Nadăş cu familia Colţeu. Sentinţa civilă nr. 857 din 10 septembrie 2018 a admis, în rejudecare, cererea de revizuire promovată de Comisia Judeţeană de Fond Funciar din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Arad, împotriva sentinţei civile nr. 657/ 2006 a Judecătoriei Ineu, prin care s-a restituit familiei Colţeu suprafaţa de 8.742 de hectare de pădure, în baza certificatului de calitate de moştenitor nr. 5/ 2003, emisă de notarul Vlai Adrian, care a fost desfiinţat definitiv, de instanţele penale, în urma declarării falsului acestui act. Judecătoria Balş a decis desfiinţarea sentinţei civile 657/ 2006 a Judecătoriei Ineu”, arată Prefectura Arad.

Hotărârea Judecătoriei Balş poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Olt.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.