Senatul a respins impozitarea cu 90% a pensiilor speciale. Presadă (USR): Români nu pot fi prostiţi

Postat la 10 iunie 2020 280 afişări

Senatul a respins impozitarea cu 90% a pensiilor speciale. Presadă (USR): Români nu pot fi prostiţi

Senatorul USR Florina Presadă a declarat, după ce Senatul a respins propunerea de impozitare cu 90% a pensiilor speciale, că USR a încercat încă din 2016 să elimine cu totul pensiile speciale, însă din cauza ipocriziei partidelor parlamentare, eforturile parlamentarilor Uniunii au rămas fără rezultat.

”Senatul tocmai a respins propunerea USR de impozitare cu 90% a pensiilor speciale.

USR a încercat încă din 2016 să elimine cu totul pensiile speciale, însă din cauza ipocriziei partidelor parlamentare, eforturile noastre au rămas fără rezultat. Au spus aceste partide, mai ales PSD, să impozităm aceste pensii speciale.

Am venit cu o propunere de impozitare iar PSD votează împotriva ei. Şi asta pentru că ei au fost dintotdeauna artizanii şi promotorii acestor pensii speciale, pentru că la PSD politica înseamnă să câştigi voturi cu favoruri făcute unor categorii socio-profesionale. Cum le explică PSD românilor diferenţa dintre pensia minimă de 704 lei şi cea mai mare pensie specială de 70.000 lei?

De ce nu vrea PSD să aducem la buget miliarde de lei care să intre în investiţii în sănătate, în această perioadă de criză? Cât să mai îndure românii această nedreptate numită pensii speciale? Să ştiţi că cetăţenii români nu pot fi prostiţi. Ei ştiu cine votează împotriva intereselor lor”, a scris pe Facebook Florina Presadă.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pensii speciale,
usr,
impozitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.