Senatorii PNL, în război cu Diana Şoşoacă: „Nu poartă mască, instigă la ură şi haos, utilizează discurs homofob, xenofob, extremist”

Postat la 06 aprilie 2021 210 afişări

Senatorii PNL, în război cu Diana Şoşoacă: „Nu poartă mască, instigă la ură şi haos, utilizează discurs homofob, xenofob, extremist”

Mai mulţi senatori PNL cer sacnţionarea senatoarei Diana Şoşoacă. Senatorii PNL spun că încalcă „orice normă legală şi orice regulă a bunului-simţ în cea mai prestigioasă instituţie a ţării”

Liberalii au cerut şi celorlalte partide din Parlament să se alăture acestui demers. Mai mulţi senatori PNL cer, în şedinţa Biroului Permanent al Senatului, sacnţionarea senatoarei Diana Şoşoacă pentru că încalcă „orice normă legală şi orice regulă a bunului-simţ în cea mai prestigioasă instituţie a ţării”.

Conform unui document prezentat în şedinţa PNL şi publicat de senatoarea Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook, liberalii au cerut şi celorlalte partide din Parlament să se alăture acestui demers.

„Este inadmisibil să mai tolerăm ca parlamentarul Diana Iovanovici Şoşoacă să sfideze orice normă legală şi orice regulă a bunului-simţ în cea mai prestigioasă instituţie a ţării. O asemenea atitudine reprezintă o gravă ofensă atât Parlamentului, cât şi românilor.

Încalcă măsurile sanitare, nu poartă mască de protecţie în sala de plen a Senatului, dând în permanenţă dovadă de iresponsabilitate. Instigă la ură şi haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jigneşte, aduce ofense şi grave acuzaţii neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob şi extremist.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
discurs,
extremist

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.