Senat: Codul de procedură civilă, modificat, ca urmare a deciziei CCR

Postat la 12 noiembrie 2018 80 afişări

Senatul a modificat, luni, prin reexaminare, legea privind Codul de procedură civilă, ca urmare a deciziei CCR care a adoptat parţial sesizarea ÎCCJ de neconstituţionalitate.

Senat: Codul de procedură civilă, modificat, ca urmare a deciziei CCR

Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative a fost adoptat cu 74 de voturi „pentru” şi 30 voturi „împotrivă”. Votul a fost reluat, în primă instanţă înregistrându-se doar 63 de voturi.

Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei a adoptat un raport favorabil, de admitere cu amendamente.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
modificare,
procedura,
senat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.