Şeful Vodafone România: Industria va avea o schimbare semnificativă în următorii ani, pe fondul noilor tehnologii

Postat la 16 octombrie 2012 13 afişări

"Noile servicii vor aduce funcţionalitate adiţională sau entertainment, sunt ocazii uriaşe pe 4G şi nu cred că are legătură cu preţurile pe voce. Industria va avea o schimbare semnificativă în felul în care noi şi clienţii vedem produsele", a declarat marţi Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania, la evenimentul ZF Digital 12.

"Cel mai semnificativ aspect al dezvoltării industriei nu e neapărat abilitatea de investiţie în reţea, ci viteza cu care clienţii pot accesa dispozitivele, nu viteza cu care ele sunt introduse. Acesta este factorul determinant în introducerea acestor noi tehnologii", a spus Berroeta, comentând evoluţia tehnologiei 4G, care va fi implementată în România din 2013.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vodafone,
România,
industrie,
ZF Digital 12
/actualitate/seful-vodafone-romania-industria-va-avea-o-schimbare-semnificativa-in-urmatorii-ani-pe-fondul-noilor-tehnologii-10226013
10226013
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.