Şeful Serviciului Sănătate şi Securitate în Muncă din PMB, înlocuit în urma accidentării copilului

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 august 2022 19 afişări

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că, în urma accidentului de luni, când un copil a fost rănit de o statuetă, şi a concluziilor preliminare ale anchetei interne, a decis înlocuirea şefului Serviciului Sănătate şi Securitate în Muncă din PMB „pentru deficienţe în activitate”.

Şeful Serviciului Sănătate şi Securitate în Muncă din PMB, înlocuit în urma accidentării copilului

„În urma accidentului din 22 august din holul Primăriei Capitalei şi a concluziilor preliminare ale anchetei administrative interne, am decis înlocuirea şefului Serviciului Sănătate şi Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, pentru deficienţe în activitate. Ancheta internă continuă şi, în funcţie de rezultatele ei, este posibil să iau şi alte măsuri administrative. În paralel, reprezentanţii PMB au furnizat informaţii pentru ancheta Poliţiei legată de acest eveniment”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El precizează că a păstrat permanent, încă de luni, o comunicare cu Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde se află internat copilul.

„Din informaţiile primite, băiatul a fost operat pe data de 24 august 2022, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit treptat faţă de ziua accidentului. Îi doresc multă sănătate şi îmi doresc să aflăm în continuare numai veşti bune de la spital”, încheie edilul.

Un copil a fost rănit, luni, în sediul Primăriei Capitalei, după ce o statuetă a căzut peste el, anunţa Poliţia Capitalei.

Copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme, transmite PMB. În holul Primăriei Capitalei există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
accident,
copil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.