Şeful Microsoft va prezenta pe 27 martie o versiune Office pentru iPad

Postat la 18 martie 2014 32 afişări

Directorul general al Microsoft, Satya Nadella, va lansa pe 27 martie o versiune Office pentru iPad şi va oferi gratuit unele funcţii ale serviciului, ocazie cu care va vorbi despre angajamentul grupului de a avea servicii software care funcţionează pe Windows şi alte sisteme de operare concurente.

Şeful Microsoft va prezenta pe 27 martie o versiune Office pentru iPad

 Microsoft va oferi gratuit soft-ul Office pentru iPad, cu funcţii limitate, care poate fi îmbunătăţit la o versiune premium prin abonarea la Office 365, au declarat surse apropiate situaţiei, citate de Bloomberg.

Evenimentul va marca prima apariţie publică a lui Nadella la o lansare a unui produs, de la numirea sa în funcţia de CEO, luna trecută, în locul lui Steve Ballmer.

Prezenţa sa scoate în evidenţă încercarea Microsoft de a se afirma pe piaţa soft-urilor destinate dispozitivelor mobile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-microsoft-va-prezenta-pe-27-martie-o-versiune-office-pentru-ipad-12287813
12287813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.