Şeful DSU Raed Arafat explică modul în care se va intra în mall de luni şi diferenţa dintre un astfel de centru comercial şi magazinele esenţiale, în ceea ce priveşte prezentarea certificatului verde

Autor: Mediafax Postat la 22 octombrie 2021 3135 afişări

Şeful DSU Raed Arafat explică modul în care se va intra în mall de luni şi diferenţa dintre un astfel de centru comercial şi magazinele esenţiale, în ceea ce priveşte prezentarea certificatului verde

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), dr. Raed Arafat, a explicat, vineri, modul în care se va intra în mall de luni şi diferenţa dintre un astfel de centru comercial şi magazinele esenţiale, în ceea ce priveşte prezentarea certificatului verde.

„Tot ce este în mall (se intră - n.r.) numai cu certificat verde. Dacă nu ai certificat verde te duci la o farmacie care nu este în mall. Sunt multe”, a spus şeful DSU, Raed Arafat.

Întrebat, după şedinţa de guverm dacă cei nevaccinaţi pot intra în magazinele alimentare din mall, Arafat a spus că „dacă nu ai certificat verde te duci la magazine care nu sunt în mall, adică la magazine alimentare”.

„Să fim serioşi! Intră pe uşa de la mall şi spune că merge la supermaket, după care te trezeşti cu el la cinematograf. Nu va merge aşa Esenţiale sunt magazinele de alimente şi tot ce vinde partea alimentară care este esenţială. În rest mall-uri etc se intră cu certificat verde”, a spus Arafat.

În centrele comerciale acccesul se va face de luni doar cu certificat verde care să ateste vaccinarea sau trecerea prin boală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
supermarket,
arafat,
mall,
intrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.