Şeful companiei care a vrut să vândă o pastilă cu 750 de dolari în loc de 13,5 dolari se apără cu versurile lui Eminem

Postat la 23 septembrie 2015 602 afişări

Şeful companiei care a vrut să vândă o pastilă cu 750 de dolari în loc de 13,5 dolari se apără cu versurile lui Eminem

Medicamentul Daraprim, folosit de bolnavii de SIDA şi cancer, s-a scumpit cu 5500%, după ce o companie americană a decis să vândă o pastilă cu 750 de dolari în loc de 13,5 dolari, la o lună după ce a cumpărat patentul. Această decizie a stârnit consternare în rândul comunităţii medicale internaţionale, transformându-l pe Martin Shkreli, fondatorul Turing Pharmaceuticals, în cel mai detestat om din industria farmaceutică.

 

Martin Shkreli a încercat să-şi apere decizia dar nu a facut-o prea bine. "Dacă era o companie care vindea maşini Aston Martin la preţul de vânzare al unei biciclete, atunci noi am fi cumpărat acea companie şi vindeam produsul la preţuri de Toyota. Nu cred că acest lucru ar fi ceva de condamnat", s-a apărat Shkreli.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-companiei-care-a-vrut-sa-vanda-o-pastila-cu-750-de-dolari-in-loc-de-13-5-dolari-se-apara-cu-versurile-lui-eminem-14739772
14739772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.