Şeful CNAS: Nu va fi nicio problemă cu salariile medicilor până la sfârşitul anului

Postat la 27 august 2013 39 afişări

Şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Cristian Buşoi, a declarat, marţi, la Braşov, că nu va fi nicio problemă cu plata salariilor medicilor din sistemul public de sănătate până la sfârşitul anului şi că vor fi găsite resurse şi pentru cheltuielile din spitale.

Şeful CNAS: Nu va fi nicio problemă cu salariile medicilor până la sfârşitul anului

 Şeful CNAS a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că bugetul din sănătate pentru anul 2013 nu este mai mic faţă de cel de anul trecut, precizând că nu vor fi probleme cu salariile angajaţilor din sistemul public de sănătate până la sfârşitul anului.

"Nu va fi o finanţarea mai mică faţă de anul trecut şi nu vor fi probleme cu salariile. Asigur toţi medicii din sistemul public de sănătate că nu va fi nicio problemă cu salariile până la sfârşitul anului. Acest lucru e foarte clar. Am vorbit cu reprezentanţii din sănătate şi i-am liniştit în ceea ce priveşte sfârşitul anului, pentru că vor exista acte adiţionale la contractul din acest moment. Din cei 10 la sută care se păstrează prin lege până la rectificarea bugetară din fondurile de rezervă ale CNAS, şi din ce poate vom mai obţine la rectificarea din toamnă, cu sigurnţă nu vor exista probleme de acoperirea salariilor şi a utilităţilor. Deci medicii pot sta foarte liniştiţi, avem acoperite fondurile pentru salarizare, urmând să găsim soluţii ca toate celelalte cheltuieli ale spitalelor din acest an să fie acoperite", a spus Buşoi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-cnas-nu-va-fi-nicio-problema-cu-salariile-medicilor-pana-la-sfarsitul-anului-11275646
11275646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.