Şeful celui mai mare operator aerian din Europa spune că în curând oamenii vor călători gratis cu avionul

Postat la 06 decembrie 2016 76 afişări

Şeful celui mai mare operator aerian din Europa spune că în curând oamenii vor călători gratis cu avionul

Şeful Ryanair, cel mai mare operator aerian din Europa, şi-a afirmat recent încrederea în faptul că oamenii vor ajunge să zboare gratis în următorii zece ani, plătind doar pentru anumite servicii opţionale.

”Am o viziune că în următorii cinci până la 10 ani biletele de avion Ryanair vor fi gratuite, caz în care avioanele vor fi pline, iar noi vom face bani […] primind o parte din câştigurile magazinelor şi ale restaurantelor din aeroporturi. Cred că se va întâmpla. Nu se va întâmpla la Heathrow ori în acele aeroporturi care sunt mari ”Hub”-uri.

Dar da în majoritatea celorlaltor aeroporturi, care doresc să îşi crească mult traficul, unde acest proces a început deja să se realizeze, scăzând o parte din taxele de aeroport şi câteva alte taxe” a declarat Michael O’Leary. Declaraţia a fost făcută la o conferinţă a Asociaţiei Operatorilor Aerieni Britanici.

Nu este prima oară când O'Leary vorbeşte despre gratuitatea zborurilor: el consideră această idee ca fiind cea mai puternică armă de marketing şi a revenit, în mai multe rânduri, asupra acestui discurs.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.