Şeful Băncii Transilvania vorbeşte la «Meet the CEO» despre viitorul creditării

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 06 decembrie 2011 31 afişări

În condiţiile în care băncile deţinute de marile grupuri financiare din Vest se confruntă cu limitarea finanţărilor disponibile pentru filialele din Est, ce oportunităţi concrete apar pentru băncile cu acţionariat majoritar ro­mânesc şi pentru clienţii acestora? BUSINESS Magazin vă invită miercuri 7 decembrie la o discuţie cu Robert Rekkers, directorul general al Băncii Transilvania, cea mai mare instituţie de credit cu capital majoritar privat românesc şi a treia din sistem după valoarea activelor.

Născut în 1959 la Amersfoort, în Olanda, Robert Rekkers a absolvit în 1984 University of Business - Economics (Rotterdam), iar în 1985 Facultatea de Drept din Rotterdam. Este doctorand în economie, iar cariera bancară şi-a început-o la ABN Amro Olanda, unde a ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul filialelor din Asuncion (Paraguay), New York şi apoi Columbia.

Din 1999 este country manager şi preşedinte al ABN Amro Bank România, iar din 2002 este membru al consiliului de administraţie şi CEO al Băncii Transilvania. Rekkers a căutat la acea vreme o oportunitate de a se muta la altă bancă, dar tot în România, cu un proiect pe care între timp l-a realizat - să transforme Banca Transilvania dintr-o bancă regională într-una de anvergură naţională.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-bancii-transilvania-vorbeste-la-meet-the-ceo-despre-viitorul-creditarii-9032648
9032648
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.