Şefii şi acţionarii Telekom România merg la premierul Orban o dată pe lună: noua întâlnire, marţi 14 ianuarie la ora 12,00

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 14 ianuarie 2020 235 afişări

Reprezentanţii operatorului de comunicaţii fixe şi mobile Telekom România, scos la vânzare de grupul german Deutsche Telekom, vor avea marţi, la ora 12,00 o nouă întâlnire cu premierul Ludovic Orban, conform agendei publice a premierului publicate de Guvern.

Şefii şi acţionarii Telekom România merg la premierul Orban o dată pe lună: noua întâlnire, marţi 14 ianuarie la ora 12,00

Reprezentanţii operatorului de comunicaţii fixe şi mobile Telekom România, scos la vânzare de grupul german Deutsche Telekom, vor avea marţi, la ora 12,00 o nouă întâlnire cu premierul Ludovic Orban, conform agendei publice a premierului, publicate de Guvern.

La întâlnire participă ministrul transporturilor, infrastructurii şi comunicaţiilor, Lucian Bode, şi şeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.

Reprezentanţii acţionarilor şi ai echipei de conducere a Telekom România au fost şi în decembrie 2019 la Guvern, pentru a prezenta planurile gigantului german de a pleca de pe piaţa locală şi de a afla cum văd reprezentanţii noii puteri această intenţie.

Conform datelor ZF, nemţii de la Deutsche Telekom împreună cu grecii de la OTE au selectat banca de investiţii Barclays pentru a găsi un cumpărător pentru operaţiunile din România. DT ar fi ajuns la finele lunii septembrie la o înţelegere de principiu pentru vânzarea către subsidiara locală a francezilor de la Orange a operaţiunilor fixe şi către compania de cablu RCS&RDS / Digi a operaţiunilor mobile, dar contextul politic a dus la îngheţarea procedurilor. În discuţii a intrat şi fondul americano-britanic BC Partners.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telekom,
deutsche telekom,
vanzare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.