Şefa delegaţiei FMI nu a fost de acord ca presa să asiste la discuţia cu membrii comisiilor de buget

Postat la 03 iunie 2014 31 afişări

Şefa delegaţiei FMI, Andrea Schaechter, a refuzat, marţi, propunerea vicepreşedintelui Comisiei de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor, Viorel Ştefan, ca întrevederea dintre reprezentanţii instituţiilor financiare internaţionale şi membrii comisiilor de buget să se desfăşoare în prezenţa presei.

Şefa delegaţiei FMI nu a fost de acord ca presa să asiste la discuţia cu membrii comisiilor de buget

 "Este o premieră, e prima dată când întâlnirea cu delegaţia FMI are loc la începutul misiunii, nu în penultima zi. Nu ştiu dacă e bine sau rău, era bine şi în penultima zi, pentru că aflam concluziile. Dat fiind că e la începutul misiunii, aş propune să fiţi de acord ca întâlnirea să aibă două părţi, o parte în care să ne prezentaţi obiectivele misiunii, parte la care propun colegilor mei să fie de acord să participe şi presa, şi a doua parte cu întrebări şi răspunsuri la care, cu scuzele de rigoare, rog reprezentanţii mass-media să ne lase între noi", a spus vicepreşedintele Comisiei de Buget-Finanţe din Cameră, Viorel Ştefan, la începutul întâlnirii.

Şefa delegaţiei FMI, Andrea Schaechter, i-a răspuns că preferă ca întrevederea cu parlamentarii din Comisiile de Buget-Finanţe să se desfăşoare în acelaşi cadru ca şi până acum, adică fără presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sefa-delegatiei-fmi-nu-a-fost-de-acord-ca-presa-sa-asiste-la-discutia-cu-membrii-comisiilor-de-buget-12684802
12684802
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.