Şedinţă de urgenţă a conducerii PSD cu parlamentarii partidului, după refuzul UDMR de a susţine moţiunea de cenzură

Postat la 20 iunie 2017 139 afişări

Conducerea PSD a convocat parlamentarii formaţiunii, marţi, la ora 18.00, la o nouă discuţie care va avea loc la Rin Grand Hotel. Conducerea partidului vrea să vadă pe câţi aleşi se bazează la votul de miercuri din Parlament.

Şedinţă de urgenţă a conducerii PSD cu parlamentarii partidului, după refuzul UDMR de a susţine moţiunea de cenzură

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a anunţat marţi că aleşii formaţiunii nu vor participa la şedinţa de miercuri în care se va da votul pe moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu. Uniunea Democrată a Maghiarilor din România s-a reunit la ora 11.30 în şedinţă pentru reevaluarea protocolului cu PSD, după ce mai multe proiecte ce vizau comunitatea maghiară au fost retrase de pe ordinea de zi, iar comisiile de la Camera Deputaţilor au fost anulate.

”Nu ne-am certat, nu ne-au tras de haine, de păr. Niciuna dintre taberele PSD nu ne-au convins”, a declarat Kelemen Hunor.

Decizia privind neparticiparea la votul de miercuri a fost luată în unanimitate în şedinţa de urgenţă convocată de UDMR. Hunor a declarat că, indiferent de discuţiile viitoare, această decizie este definitivă şi nu se va schimba.

”Vreau să văd ce e mâine şi cum va merge ţara mai departe. Dacă nu era vorba de ţară, de săptămâna trecută nu m-aş opri din râs”, a spus preşedintele UDMR. Acesta a completat că într-o democraţie sănătoasă nu trebuie să fie toată lumea la putere şi că e nevoie şi de Opoziţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.