Şedinţa Comisiei de revizuire, suspendată. Cvorumul necesar adoptării amendamentelor nu a fost întrunit

Postat la 06 iunie 2013 50 afişări

Şedinţa comisiei de revizuire a Constituţiei a fost suspendată joi din lipsa cvorumului necesar adoptării amendamentelor, care este de două treimi din totalul membrilor.

Şedinţa Comisiei de revizuire, suspendată. Cvorumul necesar adoptării amendamentelor nu a fost întrunit

 Şedinţa a fost suspendată după ce s-a constat că amendamentul privitor la mandatul de patru ani al şefului statului nu întrunea numărul necesar de voturi pentru a fi adoptat.

Comisia de revizuire de Constituţiei a luat în dezbatere, joi, amendamentele depuse de PSD şi PNL care, în esenţă, aveau acelaşi conţinut şi priveau diminuarea mandatului preşedintelui României de la cinci ani, cât este în prezent, la patru ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sedinta-comisiei-de-revizuire-suspendata-cvorumul-necesar-adoptarii-amendamentelor-nu-a-fost-intrunit-10936064
10936064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.