Orban: Dragnea va declanşa săptămâna viitoare procedura de demitere a preşedintelui României

Postat la 14 iunie 2018 70 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că liderul PSD, Liviu Dragnea, va demara săptămâna viitoare procedura de demitere a preşedintelui României, Klaus Iohannis, afirmând că liderul PSD ”e pregătit să dea foc ţării”.

Orban: Dragnea va declanşa săptămâna viitoare procedura de demitere a preşedintelui României

"Clanul Dragnea e pregătit să dea foc ţării. Avem informaţii aproape certe că Dragnea va declanşa procedura de demitere a preşedintelui României în cursul săptămânii viitoare şi că este sprijinit în acest demers şi de Tăriceanu şi de acoliţii săi. Obiectivele demarării procedurii de demitere sunt controlul asupra Parchetelor, controlul asupra serviciilor de informaţii, promulgarea Legilor justiţiei şi a codurilor, Codul de procedură penală şi Codul penal, în formula anti-justiţie pregătită de majoritatea guvernamentală. Disperarea lui Dragnea îl face să apeleze la o măsură extremă şi din dorinţa de a pune o presiune suplimentară asupra completului care urmează să pronunţe sentinţa în dosarul său", a declarat Ludovic Orban.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.