SECRETELE murdare ale lui Barack Obama. Cele mai scandaloase detalii, în VIZORUL presei: Cine a fost, de fapt, marea sa dragoste?

Autor: Alina Mihai Postat la 05 mai 2017 11179 afişări

Droguri, sex şi rock&roll. Toate secretele murdare ale lui Barack Obama vor fi dezvăluite în cadrul unei lucrări biografice, însă cele mai scandaloase detalii şi-au făcut deja apariţia în presa internaţională, scrie Daily Mail. Cum i-au fost refuzate două cereri în căsătorie, cât de dispus era să intre într-o relaţie gay şi de ce a înşelat-o pe Michelle, doar în ”Rising Star”, o carte ce tinde să devină, încă de la lansare, un best seller.

SECRETELE murdare ale lui Barack Obama. Cele mai scandaloase detalii, în VIZORUL presei: Cine a fost, de fapt, marea sa dragoste?

Barack Obama ar fi avut relaţii intime cu una din prietenele sale din tinereţe, Genevieve Cook, chiar de la prima întâlnire, după care aceasta i-a scris o poezie, unde a numit ca fiind "pasional sexul” lor, ne dezvăluie cartea despre fostul preşedinte al Statelor Unite. De asemenea, în carte se specifică faptul că au consumat cocaină împreună, şi după ce s-au despărţit, ea a fost într-o relaţie cu cel mai bun prieten al său.

Potrivit lucrării, Obama s-ar fi gandit să intre într-o relaţie cu un bărbat, a cerut-o de două ori de soţie pe o iubită de-a sa şi a înşelat-o pe Michelle cu fosta în primul an de relaţie.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
secrete,
dragoste,
dezvaluiri,
sex,
casatorie,
gay

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.