Se taie pensiile speciale ale diplomatilor, aviatorilor si grefierilor

Postat la 07 iulie 2010 59 afişări

Peste 5.600 de pensii speciale vor fi recalculate, ceea ce va aduce o economie lunara de 21,5 milioane de lei, potrivit estimarilor Ministerului Muncii. Anul viitor, suma economisita se va ridica la 260,69 (aproape 62 milioane de euro).

Vor fi recalculate prin determinarea punctajului mediu anual conform prevederilor Legii nr.19/2000 pensiile personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea, ale personalului diplomatic si consular; ale functionarilor publici parlamentari, ale deputatilor si senatorilor, ale personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila si pensiile de serviciu ale personalului Curtii de Conturi.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
pensii,
diplomati,
aviatori,
grefier,
estimari
/actualitate/se-taie-pensiile-speciale-ale-diplomatilor-aviatorilor-si-grefierilor-6509797
6509797
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.