Se schimbă regulile privind maşinile abandonate: Sesizările privind maşinile abandonate pe spaţiul public vor putea fi făcute şi online

Autor: Alexandru Nanu Postat la 27 februarie 2023 45 afişări

Se schimbă regulile privind maşinile abandonate: Sesizările privind maşinile abandonate pe spaţiul public vor putea fi făcute şi online

Săptămâna trecută, Guvernul a adoptat un proiect de hotărâre pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale.

Astfel, sesizările cu privire la existenţa unor vehicule fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, înregistrate înainte de intrarea în vigoare a prezentelor normelor metodologice, se soluţionează potrivit normelor metodologice în vigoare la data înregistrării acestora.

La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, Hotărârea Guvernului nr.156/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, publicată în Monitorul Oficial al României nr.96 din 17 februarie 2003, se abrogă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vehicule,
public,
perioada,
soferi,
privat,
vehicul,
publicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.