Se prelungesc restricţiile în Capitală. Anunţul Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă

Postat la 23 aprilie 2021 149 afişări

Se prelungesc restricţiile în Capitală. Anunţul Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei decide sâmbătă prelungirea măsurilor în Bucureşti.

„Avem şedinţă pentru prelungirea măsurilor care expiră sâmbătă noaptea”, a precizat Alin Stoica, prefectul Capitalei. În Bucureşti s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 4,41 de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă va avea, sâmbătă, o şedinţă pentru prelungirea restricţiilor dispuse în contextul pandemiei de SARS-CoV-2.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica: „Avem şedinţă pentru prelungirea măsurilor care expiră sâmbătă”. În ultimele 24 de ore, în Bucureşti, s-au înregistrat 4,41 de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Pe 10 aprilie, CMBSU a adoptat o hotărâre conform căreia pe 23 aprilie, în vinerea dinaintea Floriilor, magazinele sunt deschise în Capitală până la ora 20:00 şi a prelungit măsurile dispuse deja.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
prelungire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.